Notícies

Les activitats de l'agenda de Catalonia Sacra del mes d'abril canvien de dates

12/04/2021

Les restriccions de mobilitat han provocat que es reprogramin pels propers mesos quan es preveu que la situació provocada per la pandèmia pugui millorar.

El confinament comarcal decretat per la Generalitat ha provocat l'ajornament de les activitats de Catalonia Sacra previstes per aquest abril. La conferència del Dr. Francesc Miralpeix sobre els retaules pintats de l'Església de Sant Pere de Navata (Bisbat de Girona) que estava prevista el dissabte 17 d'abril s'ha traslladat al dissabte 16 d'octubre a les 11 del matí.

També han hagut de canviar de data la visita guiada a la biblioteca Episcopal de Tarragona (Arquebisbat de Tarragona) que estava anunciada pel 24 d'abril i que es farà el divendres 4 de juny a 2/4 de 7 de la tarda. La visita a l'església de Sant Jaume de Riudoms que s'havia programat el 30 d'abril s'ha reprogramat al divendres, 28 de maig a les 6 de la tarda.

La sessió del curs de formació previst pel 30 d'abril al Monestir de Pedralbes també canviarà de data.

Tal com es va anunciar en la presentació, la celebració de les activitats queda sempre supeditada a les restriccions que puguin decretar les autoritats per frenar la pandèmia. Quan aquestes es poden realitzar es fan seguint un protocol d’higiene i seguretat contra la Covid-19 i amb un aforament reduït.

Enllaços