Notícies

El dimecres, 24 de març, acte de presentació en línia de les activitats de Catalonia Sacra

17/03/2021

A causa de la pandèmia serà un acte en línia des de la Catedral de Vic que es podrà seguir via Youtube.

El cor dels canonges de la Catedral de Sant Pere de Vic acollirà el dimecres, 24 de març, a les 11 del matí, la presentació de les activitats de Catalonia Sacra d'aquest 2021. A causa de la pandèmia, l'acte canvia el format que havia tingut en els darrers anys i només es podrà seguir en línia des del canal de Youtube de Catalonia Sacra

Els deu bisbats amb seu a Catalunya presentaran una quarantena de visites, conferències, tallers... que visualitzen la diversitat i potencialitat del patrimoni cultural de l'Església. Enguany l’agenda serà desgranada per la historiadora de l’art lleidatana Esther Solé. Algunes de les activitats proposades per aquest 2021 s'han repescat de la programació de l'any passat ja que la pandèmia va obligar a suspendre-les.

El Bisbe de Girona i president de Catalonia Sacra, Mons. Francesc Pardo, presidirà l'acte, on es mostraran actuacions que està fent l'Església per conservar i fer accessible la visita al seu patrimoni cultural. Enguany, amb la participació al programa PO FEDER impulsat per la Generalitat de Catalunya, els bisbats fan un esforç extraordinari per a la conservació, valorització i coneixement dels seus diferents elements patrimonials de primer nivell.

Enllaços