Notícies

Un llibre il·lustrat proposa un viatge pels pobles de la Vall d'Aran

03/03/2021

Ricard Novell, guia turístic i col·laborador de Catalonia Sacra, acaba de publicar el llibre "Un viaje fantástico a trazos de lápiz. Los pueblos de la Val d'Aran".

Aquest volum s'allunya del llibre de rutes convencionals i presenta, amb la mirada pròpia de l'autor, un viatge per aquesta zona pirinenca, recorrent tots els pobles i emulant als antics viatgers i traginers. El llibre dona un paper rellevant a les esglésies, vertebradores de la personalitat pròpia de la Vall d'Aran.

Una de les singularitats del volum són les més de 300 il·lustracions, fetes pel mateix Novell, sobre el patrimoni cultural i natural que donen suport a les explicacions. El llibre vol recollir el llegat dels avantpassats compilant històries, tradicions i llegendes, flora, fauna o l'arquitectura civil  religiosa.

En el llibre hi trobem informació il·lustracions d'algunes de les esglésies més significatives de la Vall com
"Un viaje fantástico a trazos de lápiz. Los pueblos de la Val d'Aran" era una idea que l'autor havia anat desenvolupant fa dècades a través de les explicacions i experiències que li explicaven els avis de la Vall d'Aran. El 2019 va començar a donar-li forma, fins a la seva aparició al mercat.

El llibre de 255 pàgines es pot adquirir en línia al web de l'autor.

Enllaços