Notícies

La sessió del curs de formació de Catalonia Sacra de Sitges es farà al juny

23/02/2021

La data de la sessió, que inicialment estava programada per l'1 de març, queda alterada per les restriccions de la Generalitat que només permeten mobilitat comarcal.

Les restriccions de mobilitat decretades des de la Generalitat per frenar la Covid-19 han fet canviar de data la sessió del curs de formació de Catalonia Sacra prevista per l'1 de març a Sitges (Garraf). Aquesta sessió es farà el mes juny en una data que s'anunciarà els pròxims dies. Tot i el context de pandèmia, Catalonia Sacra va apostar per mantenir la presencialitat del curs per mantenir-ne l'essència, combinant la formació teòrica amb visites "in situ" a obres destacades del patrimoni cultural de l'Església.

Amb aquesta modificació, la primera sessió del curs serà a l'església prioral de Sant Pere de Reus (Arquebisbat de Tarragona) el 26 de març. La segona es farà al 30 d'abril al monestir de Pedralbes de Barcelona (Arquebisbat de Barcelona). El 21 de maig es farà a la tercera sessió a l'església de Santa Maria de Barberà (Bisbat de Terrassa). El juny (data a determinar) es farà la quarta sessió a l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges (Bisbat de Sant Feliu de Llobregat).

El programa complet del curs i la inscripció per a cada sessió es pot fer a www.cataloniasacra.cat/formacio.

Catalonia Sacra aposta per un curs presencial però segur amb places limitades i un protocol actiu davant de la Covid-19. L'àrea de formació contactarà amb les persones inscrites per notificar-los els canvis.

 

 

Bob Masters | Patrimoni Gencat

Enllaços