Notícies

Curs en línia: Visitar una església. Àmbits, raons, evolució

09/02/2021

La Federació d'Escoles Cristianes de Catalunya (FECC) promou aquest curs en línia, dirigit i impartit per Catalonia Sacra.

El patrimoni sacre és una eina pedagògica de primer nivell per molts aspectes i, especialment, també per l'acció pastoral de les escoles cristianes

L'objectiu d'aquesta formació en línia que es farà entre el 24 de febrer i el 15 de març és la de donar als professionals que fan classes de religió orientacions que permetin ajudar a entendre, explicar i gaudir d'aquell patrimoni cultural català vinculat al Cristianisme. Catalonia Sacra hi aporta els ponents que seran Elisenda Almirall, Marc Sureda i Dani Font, que facilitaran pautes per identificar les qüestions rellevants del patrimoni i eines per ampliar els coneixements i recursos per elaborar un discurs complet. Es vol que cada professor pugui adaptar llavors aquests coneixements transmesos a qualsevol església que es trobi en el seu radi d’acció.

Els participants podran seguir la formació al seu ritme, veient les videocàpsules i acomplint les tasques avaluatives proposades pels formadors, fet que els permetrà combinar el curs amb l'activitat lectiva habitual.

Enllaços