Agenda

Conferència davant l'obra

La Custòdia gòtica de la Catedral de Barcelona

26/11/2021

Descripció

Arquebisbat de Barcelona

La cadira dita del rei Martí, la custodia i les corones que li fan de dosser constitueixen un conjunt sumptuari únic i excepcional, format al llarg dels segles amb afegits i complements que l’han magnificat i enriquit. Però alhora han camuflat les delicades línies de la primitiva custòdia, obrada a la darreria del segle XIV, tot seguint la tipologia turriforme o de templet gòtic, decorat amb refinades formes arquitectòniques.
Amb la voluntat de comprendre millor aquesta obra impactant, s’analitzaran les diverses parts que la componen i es contextualitzaran històricament i artística. Així mateix es posarà èmfasi en algunes joies de gran valor que són, a més d’obres artístiques excepcionals, penyores de la devoció professada al Santíssim Sagrament.


Dia 26/11/2021

Hora 12.00 h.

Lloc Església de Sant Sever de Barcelona

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Dr. Joan Domenge

Observacions Activitat amb reserva prèvia. Places limitades

Preu 6,00€ per persona

 

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10 a 16 h)

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.