Agenda

Visita guiada

El mosaic de Gaudí a Sant Pacià

05/06/2021

Descripció

Gaudí va dissenyar el paviment de la parròquia de Sant Pacià, un magnífic mosaic romà amb sanefes de formes geomètriques que comprèn tot el sòl de l´església: a la part central, hi figura un rectangle amb motius geomètrics i florals, als extrems del qual hi ha l´Alfa i l´Omega de l´Apocalipsi i, a sota, alternades, les lletres J i M, representant els noms de Jesús i de Maria.

L'església de Sant Pacià de Barcelona, obra de l´arquitecte Joan Torras i Guardiola, acull una gran riquesa arquitectònica, tant a l´interior com a l´exterior. Contruïda el 1895, l´interior hi trobem una única nau, espaiosa i esvelta, amb finestrelles de vidrieres policromades. L’exterior té un aspecte bastant auster, tot i que segueix l’estètica goticitzant (sobretot a les finestres de la nau) i en els murs hi ha un evident tractament cromàtic, resultat de la utilització de dos materials diferents.


Dia 05/06/2021

Hora 17.30 h

Lloc Església de Sant Pacià de Barcelona

Durada 90 minuts (aprox.)

Guia Dra. Marta Saliné

Observacions Activitat amb reserva prèvia

Preu 6,00€ per persona

 

 

Més informació 


reserves@cataloniasacra.cat

693 720 202 (de dilluns a divendres de 10 a 16 h)

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.